https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כרעיים במיץ רימונים וחצילים

השף אבי ביטון במתכון למנה מיוחדת וקלה להכנה

שוקי עוף (צילום: JackJelly, Istock)
צילום: JackJelly, Istock
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 4 כרעיים של עוף (נקיות משומן מיותר)
  • 2 ענפי תימין
  • 4 שיני שום חצויות לשניים
  • מלח ופלפל
  • קצת פחות משלושת רבעי כוס מיץ רימונים
  • כוס מים
  • חציל אחד מקולף וחתוך לקובית בגודל של 2 על 2 ס"מ
  • רבע כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1יוצקים את שמן הזית לסיר רחב, וצורבים את הכרעיים עד להשחמה משני הצדדים.2. מתבלים במלח ופלפל.3. מוסיפים את מיץ הרימונים והמים.4. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.5. מוסיפים את החצילים, השום והתימין.6. אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ-25 דקות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il