https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

ראפ עוף טנדורי

רצועות עוף צלויות ועסיסיות, עטופות בטורטייה ומזוגגות ברוטב טחינה

|מסעדת אינדירה| פורסם08:37
ראפ עוף טנדורי (צילום:  יחסי ציבור )
צילום: יחסי ציבור
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (8 מנות):

  • חסה מסולסלת

  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות בעובי 1 ס"מ
  • בצל פרוס ומטוגן
  • 8 טורטיות

למרינדה

  • כפית פפריקה חריפה

  • 2 כפיות פפריקה מתוקה
  • כפית כמון טחון
  • 1 שן שום כתושה
  • כפית כוסברה טחונה
  • רבע כוס שמן זית

לרוטב טחינה

  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה מעורבבת עם 12 שיני שום כתושות

  • חצי כוס טחינה גולמית
  • מיץ לימון מלימון אחד
  • מלח, פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה:

1להכנת העוף במרינדה: מערבבים את הפפריקה, כמון, שום, כוסברה ושמן זית ומשרים את העוף ללילה שלם.

2להכנת הטחינה: טוחנים במג'ימיקס את הפטרוזיליה עם השום. מוסיפים את הטחינה ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מים ומערבבים עד לקבלת ממרח בסמיכות הרצויה.

3להכנת המנה: צולים את רצועות העוף על מחבת פסים. צולים גם את הטורטיות כחצי דקה בכל צד. מניחים בשליש התחתון של הטורטייה את רצועות העוף, החסה והבצל המטוגן ומגלגלים. חותכים לארבעה חלקים. יוצקים מעל כף טחינה ואוכלים בתאבון.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il