
ראפ עוף טנדורירצועות עוף צלויות ועסיסיות, עטופות בטורטייה ומזוגגות ברוטב טחינה|מסעדת אינדירה| פורסם20/09/1008:37 ![]() צילום: יחסי ציבור |
המצרכים (8 מנות):
למרינדה
לרוטב טחינה
אופן ההכנה:1להכנת העוף במרינדה: מערבבים את הפפריקה, כמון, שום, כוסברה ושמן זית ומשרים את העוף ללילה שלם. 2להכנת הטחינה: טוחנים במג'ימיקס את הפטרוזיליה עם השום. מוסיפים את הטחינה ומיץ הלימון. מתבלים במלח ופלפל. יוצקים מים ומערבבים עד לקבלת ממרח בסמיכות הרצויה. 3להכנת המנה: צולים את רצועות העוף על מחבת פסים. צולים גם את הטורטיות כחצי דקה בכל צד. מניחים בשליש התחתון של הטורטייה את רצועות העוף, החסה והבצל המטוגן ומגלגלים. חותכים לארבעה חלקים. יוצקים מעל כף טחינה ואוכלים בתאבון. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fטורטייה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%99%D7%94ראפ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%90%D7%A4עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3טחינה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%94הודי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%94%D7%95%D7%93%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |