
קציצות עוף ברוטב עגבניותלפעמים קציצות טובות הן כל מה שצריך, לא בשביל לשנות את העולם או להחזיר את החיים למסלול (הלוואי), אלא בשביל רגע אחד מול השולחן שבו אפשר להרגיש שהכל בסדר. כשאנחנו מדמיינים קציצות טובות זה מה שאנחנו רואיםרותם ליברזוןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-34abd0828d6f051006.htm|mako אוכל| פורסם01/04/2410:42 ![]() צילום: רותם ליברזון, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1הקציצות: מערבבים את כל המרכיבים ויוצרים קציצות קטנות. 2מטגנים את הקציצות במחבת עם מעט שמן זית מכל הצדדים עד להשחמה. 3הרוטב: בסיר בינוני מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. 4מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים והמים, מביאים לרתיחה ומבשלים רבע שעה, עד שקצת מסמיך. 5מכניסים בזהירות את הקציצות לרוטב ומבשלים על אש קטנה עוד רבע שעה. מגישים על אורז לבן. >> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון https://www.instagram.com/rotem_lieberson/ >> לבלוג של רותם ליברזון https://rotteml.com/ ** אפשר לוותר על שלב הטיגון, ולהסתפק בבישול של העגבניות ברוטב. במקרה כזה חשוב להכניס אותן לרוטב רק כשהוא ברתיחה מלאה, ולהאריך את זמן הבישול לחצי שעה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |