https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בדבש, שזיפים ויין אדום

שוקי עוף עסיסיים ברוטב עם מתיקות משכרת

|יד מרדכי| פורסם08:40
טאג'ין עוף מתוק (צילום: מסעדת גספאצ'יו)
צילום: מסעדת גספאצ'יו
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • שוקיים נקיים ומנוגבים בנייר סופג
  • 8-9 בצלי שאלוט קלופים
  • 8-9 שזיפים מיובשים
  • 4 כפות גדושות מעדן שזיפים
  • 3 כפות דבש מפרחי בר
  • כוס יין אדום
  • 2 כפות שמן זית פירותי עשיר
  • 1 כף שמן קנולה
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 5-6 גרגירי פלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן והדבש בסיר רחב, מוסיפים את השאלוט ומזהיבים. 2. מוסיפים את העוף ומניחים לו להזהיב מעט מכל צד. 3. מוסיפים את היין, המלח והפלפל, ומניחים לנוזל להצטמצם. 4. מוסיפים מעדן שזיפים, שזיפים, ומכסים במים עד לגובה העוף. 5. מכסים ומנמיכים להבה. 6. מבשלים כ- 30 דקות, עד שהעוף מוכן. 7. פותחים מכסה ומצמצמים נוזל, מתקנים תיבול. 8. אפשר להעביר לכלי חרס, ולהשחים כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-220.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il