
כנפי עוף במחבתבשביל מנה כזו שווה ללכלך את הידיים: כנפיים מתקתקות ברוטב של מיץ תפוזים, סויה וג'ינג'ררוני מנדלמן|mako| פורסם03/02/1309:51 ![]() צילום: Bill Milne, GettyImages IL |
המצרכים (4 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1מחממים את המחבת. 2מוסיפים את הסוכר, הסויה, הג'ינג'ר ומעט מיץ תפוזים. 3מערבבים את המרכיבים ומרתיחים. 4לאחר הרתיחה, מפזרים את הכנפיים הנקיות על המחבת. מכוונים לאש בינונית. 5מבשלים כ-40 דקות, שבמהלכן הופכים את הכנפיים מדי פעם ומוסיפים מיץ תפוזים לפי העין (אני השתמשתי במיץ משני תפוזים בסך הכל, מאחר שאני אוהבת שיש עוד רוטב שהכנפיים מתבוססות בו). אפשר להאריך את הבישול בכמה דקות, לחובבי הטעם העשוי יותר. 6הצעת הגשה: אין כמו כנפיים למנה ראשונה לפתיחת התיאבון. אני אוהבת להגיש אותן על מצע של עלים ירוקים שעליהם בזקתי מלח גס ומזגתי מעט שמן זית וכמה טיפות של דבש. חשוב: אל תשכחו להצטייד בערימה של מפיות ומגבונים לחים, כי כנפיים – מצווה לאכול בידיים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3כנפיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9Dטעימא https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%9E%D7%90רוטב סויה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A8%D7%95%D7%98%D7%91+%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%94ג'ינג'ר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%27%D7%99%D7%A0%D7%92%27%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |