
שוקיים מתובלות עם שומשוםמנה עיקרית פיקנטיתתמי אקרמן|תוכנית הבוקר של קשת| פורסם30/07/0913:34 ![]() צילום: Ian O'Leary, GettyImages IL |
הצעת הגשה: המצרכים (5 מנות):
לרוטב:
אופן ההכנה:1מחממים מראש תנור לחום גבוה (180 מעלות צלסיוס) מסדרים את העוף על תבנית אפייה שטוחה/ 2. מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב. מוסיפים בהדרגה את רוטב הפירי-פירי או הטבסקו, עד שמגיעים לחריפות נעימה. מתקנים את התיבול עם מלח ופלפל, אם צריך. 3. יוצקים את הרוטב על העוף ומגלגלים את הנתחים כדי לקבל ציפוי אחיד. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במרכז התנור כחצי שעה. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה נוספת לפחות, עד שהעוף מוכן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |