https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

שוקיים מתובלות עם שומשום

מנה עיקרית פיקנטית

|תוכנית הבוקר של קשת| פורסם13:34
שוקיים של עוף בנייר כסף (צילום: Ian O'Leary, GettyImages IL)
צילום: Ian O'Leary, GettyImages IL
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

הצעת הגשה:
את המנה כדאי להגיש עם אורז

המצרכים (5 מנות):

  • כ-12 שוקיים קטנות של עוף טרי ונקי

לרוטב:

  • רבע כוס שמן
  • רבע כוס דבש נוזלי
  • רבע כוס רוטב טריאקי
  • רבע כוס יין אדום יבש
  • 2 כפות ג'ינג'ר טרי חתוך למקלונים דקיקים
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 כפות שמן שומשום
  • 4 כפות שומשום
  • 2-1 כפות רוטב פירי-פירי בחריפות בינונית, או חצי כמות רוטב טבסקו
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1מחממים מראש תנור לחום גבוה (180 מעלות צלסיוס) מסדרים את העוף על תבנית אפייה שטוחה/ 2. מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב. מוסיפים בהדרגה את רוטב הפירי-פירי או הטבסקו, עד שמגיעים לחריפות נעימה. מתקנים את התיבול עם מלח ופלפל, אם צריך. 3. יוצקים את הרוטב על העוף ומגלגלים את הנתחים כדי לקבל ציפוי אחיד. מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום ואופים במרכז התנור כחצי שעה. מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עוד חצי שעה נוספת לפחות, עד שהעוף מוכן.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il