
מפרומה כרובית על מקרונה פלפל צ'ומהלמרות המילוי של העוף (אנחנו רגילים לבשר!) המפרומות של קובי אוז ואשתו עשו לנו את זה ברמות. והמקרוני שליד? וואו. זאת העיקרית שכיכבה אתמול ב"מטבח המנצח VIP", ויש לנו הרגשה שבקרוב היא תהיה על שולחננוקובי ובת שבע אוז|המטבח המנצח VIP| פורסם25/02/2409:37 ![]() וידאו AVI: המטבח המנצח VIP |
המצרכים :למפרומה:
לטיגון:
למקרוני:
לפלפל צ'ומה:
לסלט:
אופן ההכנה:1המפרומה: בסיר עמוק עם מים רותחים ומומלחים מבשלים את פרחי הכרובית כ-10 דקות עד שהם מתרככים אבל לא מתפרקים. 2בקערה מערבבים עוף טחון, עשבי תיבול, מלח, פלפל, ראס אל חנות ופפריקה. 3המקרוני: לשים את מרכיבי המקרוני עד לקבלת בצק אחיד ומעבירים לחצי שעה מנוחה במקרר. מוציאים ומעבירים במכונת פסטה עם התקן מיוחד למקרוני. אם אין אפשר לגלגל לנחשים ארוכים, לרדד ולגלגל ביד. 4מבשלים את הפסטה בסיר עמוק עם מים רותחים ומומלחים (ניתן להשתמש בסיר הכרובית) עד שהם צפים. טועמים כדי לוודא שמוכן ומסננים. 5מילוי המפרומות: לוקחים פרח כרובית ביד וממלאים את החללים שבין הפרחים הקטנים של הפרח בתערובת הבשר ככה שנוצר כדור. מגלגלים את הכדור בקמח, טובלים בביצים טרופות ומגלגלים בתוך פירורי לחם. 6מחממים מחבת רחבה עם שמן לטיגון ומטגנים את הכדורים עד להשחמה. מוציאים לצלחת עם נייר סופג. 7הפלפל צ'ומה: מטגנים את הבצל בסיר רחב. כשהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את השום ומטגנים עוד קצת. מוסיפים את מחית הפלפלים ואת רסק העגבניות, מערבבים כדקה, מוסיפים כוס מים ומבשלים מכוסה כ-10 דקות. מוסיפים את המפרומות לסיר, מכסים ומבשלים על אש קטנה עוד כ-10 דקות. 8מוציאים את המפרומות לצלחת הגשה ומוסיפים את המקרוני לסיר. מערבבים אותו עם הרוטב ומגישים לצד המפרומות. 9הסלט: מערבבים את השומרים עם בצל ירוק ומיץ לימון, מתבלים בשמן זית ומלח ומגישים ליד המפרומה. בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |