
קציצות עוף עם שומר ואפונהמאז ומעולם הייתה לנו חיבה לקציצות עוף, ולכאלה שלא צריך לטגן - על אחת כמה וכמה. קבלו אותן בתוספת משגעת של אפונה ושומר, עם הרבה כורכום ושוםיוסי שטרית|mako אוכל| פורסם04/10/1306:20 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה ויוצרים קציצות בגודל כדורי פינג פונג. 2מערבבים יחד את הכמון, הכורכום, חצי כוס שמן זית, המלח והפלפל. 3מסדרים בסיר את השומרים והשום ושופכים את הרוטב. מוסיפים ציר עוף כך שיגיע לגובה של שתי אצבעות מעל הירקות. 4מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכניסים את הקציצות. מבשלים כ-20 דקות (אין צורך לטגן אותן לפני). 5מוסיפים את האפונה, בוזקים מעל מעט שמן זית ומפזרים את השמיר הקצוץ. * המתכון באדיבות יוסי שטרית ממסעדתקיטשן מרקט http://www.kitchen-market.co.il/. >> הכנתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |