https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדים מוקפצים עם חזה עוף

מנה פשוטה, מוקפצת ומתובלת היטב, שמכינים ברבע שעה וממשיכים להתמוגג איתה עד הערב

כבד וחזה עוף של אלקנה (צילום: אלקנה ביטון)
צילום: אלקנה ביטון
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

  • קילו כבדים כהים ויפים

  • חצי קילו חזה עוף פרוס לרצועות
  • 3 בצלים לבנים בינוניים
  • 5 שיני שום
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל
  • כמון

אופן ההכנה:

1מחממים תנור (מי שרוצה) ל-250 מעלות וממתינים. בינתיים פורסים את הבצל לרצועות ואת השום לפרוסות.

2מחממים מחבת עם כרבע כוס שמן זית ומתחילם לטגן את הבצל. במקביל מסדרים את הכבדים על רשת ומכניסים לתנור ל-5 דקות, עד להקזת הנוזל הדמי מהכבד (כאמור, רק מי שרוצה).

3כשהבצל מזהיב מוסיפים לו את רצועות העוף, וממשיכים לטגן.

4מוסיפים את הכבדים ומתבלים. הכבדים יישארו רעננים ועסיסיים, ויקבלו מרקם נימוח.

5קורעים את הצלחת עם לחם וכוס קולה, או בתוספת של אורז או ספגטי.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il