
כבדים מוקפצים עם חזה עוףמנה פשוטה, מוקפצת ומתובלת היטב, שמכינים ברבע שעה וממשיכים להתמוגג איתה עד הערב![]() צילום: אלקנה ביטון |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור (מי שרוצה) ל-250 מעלות וממתינים. בינתיים פורסים את הבצל לרצועות ואת השום לפרוסות. 2מחממים מחבת עם כרבע כוס שמן זית ומתחילם לטגן את הבצל. במקביל מסדרים את הכבדים על רשת ומכניסים לתנור ל-5 דקות, עד להקזת הנוזל הדמי מהכבד (כאמור, רק מי שרוצה). 3כשהבצל מזהיב מוסיפים לו את רצועות העוף, וממשיכים לטגן. 4מוסיפים את הכבדים ומתבלים. הכבדים יישארו רעננים ועסיסיים, ויקבלו מרקם נימוח. 5קורעים את הצלחת עם לחם וכוס קולה, או בתוספת של אורז או ספגטי. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3כבד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93מוקפץ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%A5אלקנה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%A0%D7%94מאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |