https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פרגית בצ'ימיצ'ורי

פרגית היא נתח שאוהב את הגריל, ואלוהים יודע כמה אנחנו אוהבים פרגית, אבל במתכון הספציפי הזה הסוד הוא בכלל במרינדת הצ'ימיצ'ורי המושלמת. התאהבנו מיד, ואנחנו שמחים לבשר שהיא מצוינת על האש אבל גם סתם בגריל

|mako אוכל| פורסם09:27
פרגיות בטריאקי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהיותר משעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו פרגיות

למרינדה:

  • ראש פטרוזיליה
  • ראש כוסברה
  • מעט תימין
  • 3 שיני שום
  • רבע כוס שמן זית
  • מעט מלח
  • פלפל אדום אחד בינוני
  • 3-4 כפות חומץ

אופן ההכנה:

1טוחנים יחד את כל מרכיבי המרינדה במעבד מזון עד שמגיעים למרינדה במרקם גס. עוטפים את הנתחים ומשרים.

2סוגרים בקופסה אטומה ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות, ועדיף ל-24 שעות.

3מניחים על הגריל וצולים כ-3 דקות מכל צד.

*טיפ לקנייה: מאחר שנתח של עוף יותר רגיש לחיידקים כמו סלמונלה, הפירוק שלו והנגיעה בו חושפים אותו יותר למצב בלתי רצוי. לכן מומלץ לקנות את הפרגיות במקום נקי ולהשתמש בהן עוד באותו היום.

המתכון באדיבות רונן פילוסוף, שף פרטי.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il