
פרגית בצ'ימיצ'וריפרגית היא נתח שאוהב את הגריל, ואלוהים יודע כמה אנחנו אוהבים פרגית, אבל במתכון הספציפי הזה הסוד הוא בכלל במרינדת הצ'ימיצ'ורי המושלמת. התאהבנו מיד, ואנחנו שמחים לבשר שהיא מצוינת על האש אבל גם סתם בגרילרונן פילוסוף|mako אוכל| פורסם27/04/1709:27 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
למרינדה:
אופן ההכנה:1טוחנים יחד את כל מרכיבי המרינדה במעבד מזון עד שמגיעים למרינדה במרקם גס. עוטפים את הנתחים ומשרים. 2סוגרים בקופסה אטומה ומכניסים למקרר לשעתיים לפחות, ועדיף ל-24 שעות. 3מניחים על הגריל וצולים כ-3 דקות מכל צד. *טיפ לקנייה: מאחר שנתח של עוף יותר רגיש לחיידקים כמו סלמונלה, הפירוק שלו והנגיעה בו חושפים אותו יותר למצב בלתי רצוי. לכן מומלץ לקנות את הפרגיות במקום נקי ולהשתמש בהן עוד באותו היום. המתכון באדיבות רונן פילוסוף, שף פרטי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |