https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קרוסטיני טחול של עוף

הכינו את הבאגט שלכם לממרח עוף כמו שרק חיים כהן יודע לעשות.

קרוסטיני טחול של עוף
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

מרכיבים

  • באגט

  • 300 גרם טחול עוף
  • סלרי אמריקאי
  • בצל יבש
  • מרווה
  • יין אדום יבש
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אנשובי

כלים

  • קרש חיתוך

  • סכין לחם
  • סכין שף
  • מעבד מזון
  • כף
  • כף מעץ
  • פותחן בקבוקים
  • מחבת טפלון

אופן ההכנה:

1קוצצים סלרי, בצל ומרווה. 2. מטגנים במחבת עם שמן זית. 3. מוסיפים את את הטחול ומתבלים בפלפל שחור ומקפיצים כ5 דקות. 4. מוסיפים כ ¼ כוס יין אדום ומבשלים כ4 דקות נוספות. 5. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עם מעט אנשובי. 6. פורסים באגט טרי, מורחים ואוכלים.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il