
קרוסטיני טחול של עוףהכינו את הבאגט שלכם לממרח עוף כמו שרק חיים כהן יודע לעשות.חיים כהןhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-93dcb2c9706c411001.htm|מבשלים ביחד| פורסם23/03/1118:14 ![]() |
המצרכים (4 מנות):מרכיבים
כלים
אופן ההכנה:1קוצצים סלרי, בצל ומרווה. 2. מטגנים במחבת עם שמן זית. 3. מוסיפים את את הטחול ומתבלים בפלפל שחור ומקפיצים כ5 דקות. 4. מוסיפים כ ¼ כוס יין אדום ומבשלים כ4 דקות נוספות. 5. מעבירים למעבד מזון וטוחנים עם מעט אנשובי. 6. פורסים באגט טרי, מורחים ואוכלים. תגיות:חיים כהן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9D+%D7%9B%D7%94%D7%9Fממרח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%9E%D7%A8%D7%97טחול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%97%D7%95%D7%9Cאנשובי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3קרוסטיני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%98%D7%99%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |