
חזה עוף פריך ברוטב קארי צהובנתחי עוף עסיסיים במעטפת פריכה, שמשכשכים להם ברוטב קארי מטריף. אפשר להחליף את השעועית בכל ירק שתרצו, וחובה להגיש עם אורזאליטה אופק|אסייתי, הוצאת מודן| פורסם08/06/2307:15 ![]() צילום: אפיק גבאי, אסייתי, הוצאת מודן |
המצרכים :המרכיבים (6-5 מנות):
לרוטב קארי צהוב:
אופן ההכנה:1נשרה את חזה העוף בקערה עם רוטב הסויה למשך 10 דקות או עד שעה במקרר. 2נסנן את חזה העוף מרוטב הסויה, נייבש מעט ונצפה בקורנפלור. 3נחמם במחבת את השמן ונטגן את העוף דקה מכל צד, עד שהעוף מזהיב מעט (הוא ימשיך להתבשל ברוטב.) נוציא ונניח בצד. 4נכין את רוטב הקארי הצהוב: במחבת נוספת נחמם את השמן ונטגן את השום, הג'ינג'ר והקפיר ליים במשך דקה. 5נוסיף את הקארי ונפתח אותו בטיגון דקה-שתיים בשמן. 6נוסיף את קרם הקוקוס, המים, הסוכר, רוטב הסויה ורוטב הדגים ונערבב היטב. נבשל על להבה נמוכה 15 דקות לגיבוש טעמים. 7נוסיף את השעועית הירוקה ואת נתחי חזה העוף. ניצוק מהרוטב על העוף, כך שיספוג אותו היטב מכל הצדדים. נכסה ונבשל על להבה בינונית עוד 10 דקות. מומלץ להגיש על אורז. אסייתי - הכריכה|צילום: אפיק גבאי, אסייתי, הוצאת מודן![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |