
כבד קצוץמנה ראשונה שהיא מעדן אמיתי של כבד, בצלים וביצים קשותזמי שרייבר|מסעדת סנדר| פורסם23/02/1112:34 ![]() צילום: בועז לביא, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הכבד עם מעט מאוד שמן בשומן האווז. מוציאים אם הכבד. 2בנוזלים שנשרו מטיגון הכבד מטגנים שני בצלים קצוצים. 2את שתי התערובות (הכבד והבצל) מכניסים בנפרד למקרר. לאחר שעה בקירור מעבירים את הכבד לתוך מטחנת בשר(ניתן לקצץ גם עם מזלג). 4מוסיפים את הביצים הקשות, בצל חי קצוץ ואת הבצל המטוגן ומגישים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fכבד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93כבד קצוץ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93+%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A5סלטים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%9C%D7%98%D7%99%D7%9Dעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3מנה ראשונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%A0%D7%94+%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |