
עוף בתנור עם סויה ודבשעוף אפוי עם מעטה שחום ופריך זה ללא ספק אחד התענוגות הכי ביתיים שיש. רוצים להפוך את המנה לארוחה שלמה? תוסיפו לה תפוחי אדמה ותקבלו גם פחמימה על הדרך. לא רוצים? זה גם בסדר, העוף ישרוד גם בלעדיהם|mako אוכל| פורסם23/06/1308:22 ![]() צילום: KucherAV, ShutterStock |
כמות מרכיבי הרוטב (הסויה, הדבש והשמן) הם כמובן המלצה. אם נוח לכם יותר לשפוך אותם ב"יד חופשית", אתם יותר ממוזמנים לעשות את זה. המצרכים :
תוספות אפשריות
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2מנגבים את חלקי העוף ומניחים בתבנית גדולה. מוסיפים את הירקות והתימין (אם רוצים), יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים היטב. 3מכניסים לשליש העליון של התנור ואופים כשעה, מכוסה. אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-5-10 דקות עד להשחמה של העוף. בודקים עם סכין אם העוף אפוי עד הסוף ומוציאים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3כרעיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A8%D7%A2%D7%99%D7%99%D7%9Dשוקי עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99+%D7%A2%D7%95%D7%A3סויה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%95%D7%99%D7%94דבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%91%D7%A9 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |