https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף בתנור עם סויה ודבש

עוף אפוי עם מעטה שחום ופריך זה ללא ספק אחד התענוגות הכי ביתיים שיש. רוצים להפוך את המנה לארוחה שלמה? תוסיפו לה תפוחי אדמה ותקבלו גם פחמימה על הדרך. לא רוצים? זה גם בסדר, העוף ישרוד גם בלעדיהם

|mako אוכל| פורסם08:22
עוף בסויה ודבש (צילום: KucherAV, ShutterStock)
צילום: KucherAV, ShutterStock
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

כמות מרכיבי הרוטב (הסויה, הדבש והשמן) הם כמובן המלצה. אם נוח לכם יותר לשפוך אותם ב"יד חופשית", אתם יותר ממוזמנים לעשות את זה.

המצרכים :

  • 6-8 כרעיים (אפשר גם רק שוקיים)
  • כ-שליש כוס סויה
  • כשליש כוס דבש
  • כף-שתיים שמן

תוספות אפשריות

  • 5-6 תפוחי אדמה, חתוכים
  • בצל, מחולק לשמיניות
  • ראש שום שלם, חצוי
  • כמה ענפי תימין

אופן ההכנה:

1מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

2מנגבים את חלקי העוף ומניחים בתבנית גדולה. מוסיפים את הירקות והתימין (אם רוצים), יוצקים על הכל את הסויה, הדבש והשמן ומערבבים היטב.

3מכניסים לשליש העליון של התנור ואופים כשעה, מכוסה. אחרי שעה, מסירים את הכיסוי ואופים עוד כ-5-10 דקות עד להשחמה של העוף. בודקים עם סכין אם העוף אפוי עד הסוף ומוציאים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il