
עוף מטוגן פריךקריספי פרייד צ'יקן - כנפיים ושוקי עוף בציפוי פריך של בלילת פירורים לחם. טיגנתם בשמן עמוק? אחלה, אפיתם? תרמתם גם לדיאטהדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם30/01/1319:38 ![]() צילום: אפיק גבאי, mako אוכל |
המצרכים :
לרוטב מיונז צ'ילי:
אופן ההכנה:1מניחים את הקמח בקערה ומתבלים עם הפפריקה והבזיליקום, בכלי נפרד מקשקשים את הביצים ומתבלים במלח ופלפל. מניחים בצלחת את פירורי הלחם. 2מצפים את העוף בקמח ומנערים מעודפים. מעבירים לטבילה לביצה ומשם מעבירים לצלחת פירורי הלחם. אם רוצים ציפוי באמת אחיד לפירורי הלחם, אפשר להכניס אותם לתוך שקית נייר, להכניס בכל פעם כמה פיסות עוף, לסגור ולנער היטב. 3מטגנים בשמן עמוק: הכנפיים כ-3-4 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות ולשוקיים מוסיפים עוד דקה-שתיים מכל צד. 4במקום, אפשר לאפות: מניחים את חלקי העוף המצופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה (משומן מעט). אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות (על טורבו) ל-15 דקות מכל צד. כדאי להגיש עם רוטב מיונז צ'ילי (מערבבים את המיונז עם הצ'ילי) וקלחי תירס. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פריף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%A3מטוגן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%98%D7%95%D7%92%D7%9Fכנפיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9Dשוקיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9D ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |