
גולאש חזה עוףקוביות חזה עוף עם פטרוזיליה, פפריקה ופלפל שאטה שמגישים עם פירה או אורז, פתיתים או תפוחי אדמה מבושליםbaronm10|אוכל מכל הלב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=baronm10&passok=ok| פורסם30/01/1112:26 ![]() צילום: baronm10, אוכל מכל הלב |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מאדים את הבצל בשמן זית עד הזהבה. מוסיפים את השום ואחרי שתי דקות את קוביות חזה העוף. 2מטגנים כמה דקות, עד שהעוף נהיה לבן, ומוסיפים את התבלינים, הפטרוזיליה ואבקת מרק העוף. מערבבים ומטגנים כ-5 דקות על אש נמוכה. 3מערבבים את אבקת הבצל ב-3/4 כוס מים רותחים, מוסיפים ומערבבים. מבשלים על אש נמוכה עוד כעשרים דקות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |