
קארי חצילים בחלב קוקוסמתכון למנה אסייתית עם עוף, בוטנים ורוטב עשיר. שילוב נהדר של עוף וחציליםארז קומרובסקיhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-049cb2c9706c411001.htm|גלובס http://www.globes.co.il/| פורסם25/06/1220:33 ![]() תמונת AVI: מצעד האוכל הישראלי |
המצרכים :לקרי:
לרוטב:
לתערובת התבלינים:
אופן ההכנה:1חותכים את חזה העוף לקוביות קטנות מאוד. 2קולפים את החצילים וחותכים אותם לקוביות. 3מטגנים את קוביות החציל בשמן הבוטנים עד שהם מזהיבים, מוציאים אותם מהמחבת ומניחים במסננת על נייר סופג. 4כותשים את כל התבלינים לתערובת גסה. 5מערבבים את תערובת התבלינים עם חזה העוף החתוך, מוסיפים עוד שמן למחבת, ומקפיצים מעט את שמיניות הבצל. 6אחרי כדקה מוסיפים את חזה העוף המתובל וממשיכים בהקפצה עוד 3-2 דקות על הלהבה הכי חזקה. 7מוסיפים את מרק העוף ואת חלב הקוקוס. מתבלים במלח, בנוזל הדגים ובסוכר. מביאים לרתיחה ומוסיפים את החצילים המוזהבים. מבשלים במשך כמה דקות, עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את עלי הנענע ואת מיץ הליים. מגישים על אורז חם. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:חצילים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%A6%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%9Dעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3קארי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%90%D7%A8%D7%99חלב קוקוס https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%9C%D7%91+%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fארז קומרובסקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%96+%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%A1%D7%A7%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |