
עוף חגיגי ומתקתק עם פירות יבשים וקינמוןכבר בחרתם איזה עוף אתם מכינים לחג? סליחה על ההתפרצות, אבל אנחנו ממליצים לכם להציץ במתכון הזה, ולשקול שוב את הבחירהחנושה (בת חן שמעיה)https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-2230f22a84def81027.htm|mako| פורסם17/09/2510:38 ![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה) |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:מתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-holiday-recipes/rosh-hashana?Partner=interlink 1מחממים סיר רחב (סוטאז’) עם מעט שמן. מטגנים את הבצל הפרוס עד שהוא נעשה שקוף. 2מוסיפים את הסלרי וממשיכים לטגן יחד עוד כמה דקות. 3מניחים מעל את שוקי העוף ועליו מפזרים את הפירות היבשים ואת מקלות הקינמון. 4מערבבים בקערית רוטב טריאקי, רוטב סויה, סילאן, מים, מלח ופלפל. שופכים על העוף והפירות ומביאים לרתיחה. 5מנמיכים להבה, מכסים את הסיר ומבשלים 60-75 דקות, עד שהעוף מבושל היטב והרוטב מצטמצם ומקבל צבע שחום ויפה. 6מפזרים גפרורי שקדים ומגישים. סיר עוף חגיגי של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה)לעוד מתכונים מטריפים של חנושה https://www.instagram.com/batchen_hanoosha ** מומלץ להגיש עם אורז לבן. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |