
עוף מרטיניג'ין, ורמוט וזיתים במילוי אורז ואנשוביעמרי אנדרס צורף|mako| פורסם26/10/0911:37 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מבשלים כוס אורז לפי הוראות ההכנה ומערבבים לתוכו את האנשובי השלמים. 3. מערבבים בקערה גדולה ורמוט, ג'ין, שמן זית, זיתים קצוצים וקורט מלח. 4. ממלאים את העוף באורז ומוזגים על הכל את תערובת המרטיני. 5. אופים במשך כשעה וחצי ומוציאים כשהעוף מזהיב. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |