1מחממים תנור לחום גבוה של 220 מעלות.
2מסדרים את כנפי העוף בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה. ממליחים ומפלפלים אותם ומכניסים לתנור ל-40 דקות.
3מערבבים בקערה את המיונז, הריבה, הטבסקו והשום. מוציאים 3/4 כוס מהתערובת אל קערה גדולה נוספת ומניחים בצד.
4אחרי 40 דקות אפייה, מוציאים את הכנפיים מהתנור ומערבבים אותן (בזהירות) בקערה עם 3/4 כוס הרוטב. מחזירים לתבנית ואופים עוד כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן.
5מגישים את העוף עם שארית התערובת, כמטבל.
>> והנה הכריכים הכי מעולים לנשנוש מול הכדורגל https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/mayonnaise-recipes/Article-237fee97afa7641006.htm?Partner=interlink