1נשים בקערה את כל מרכיבי הבלילה, ונערבב לאיחוד. נשים בקערה נפרדת את פירורי הלחם.
2נטבול את נתחי העוף בבלילה, ולאחר מכן נצפה היטב בפירורי הלחם תוך כדי הידוק. נעביר למקרר להתייצבות לפחות חצי שעה (זה חשוב! הקירור גורם לפירורים לדבוק בעוף, ובטיגון השניצל יתקבל קריספי במיוחד).
3נכין את רוטב הלימון: נחמם בסיר קטן את המים, הסוכר, המירין, רוטב הסויה ומיץ הלימון. נערבב בקערה קטנה את הקורנפלור עם המים הקרים. נוסיף את הקורנפלור לאט ותוך כדי ערבוב לרוטב. נערבב עד שנגיע לסמיכות הרצויה, כ-2 דקות. נוסיף את שאר המרכיבים ונבשל עוד דקה-שתיים.
4נכין את השניצלים: נחמם שמן לטיגון עמוק ונטגן את השניצלים 3-2 דקות להשחמה יפה. נוציא בעזרת מלקחיים או כף מחוררת ונניח את השניצלים על רשת (לשמירת הקריספיות).
5נפרוס את השניצלים לרצועות, נגיש לצד אורז לבן ונמזוג בנדיבות מרוטב הלימון על הכל. נפזר מעט שומשום שחור קלוי ונגיש.
אסייתי - הכריכה|צילום: אפיק גבאי, אסייתי, הוצאת מודןלעוד מתכונים מתוך הספר "אסייתי" של אליטה אופקhttps://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-219b975f9def681027.htm?Partner=interlink