https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

ירקות מוקפצים עם פרגית

מתכון לארוחה בסגנון אסייתי עם פלפלים, כרובית וקשיו. מנה לא כבדה וטעימה לימי הקיץ

ירקות מוקפצים עם פרגית אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 3-5 כפות שמן קנולה
  • בצל סגול חתוך לפרוסות
  • 500 גרם פרגיות, חתוכות לרצועות
  • 3 כפות שמן שומשום
  • 1 פלפל שושקה (או כל פלפל אחר)
  • כרובית קטנה, מפורקת לפרחים
  • 1 כרוב קטן, חתוך לרצועות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1/2 חבילת נבטים
  • 3 עלי כפיר ליים (אם אין לא נורא)
  • 1/3 כוס טריאקי
  • 100 גרם קשיו קלוי
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1מטגנים בשמן קנולה את הבצל כ-3 דקות, מוסיפים את רצועות הפרגית, מקפיצים כ-5 דקות ומוסיפים את שמן השומשום.

2מתחילים להוסיף את הירקות למחבת לפי הסדר בהפרשים של דקה מאחד לשני ומערבבים אחרי כל ירק שהתווסף.

3מוסיפים למחבת את עלי הכפיר ליים, הטריאקי, הקשיו המלח והפלפל, ומבשלים על אש נמוכה כ-15 דקות.

* אפשר לגלגל את הירקות והעוף המוקפצים בתוך דפי אורז. משרים כל דף במשך דקה במים חמים, מניחים על צלחת, מוסיפים כף מהמוקפץ במרכז הדף, מקפלים פנימה את הדפנות (לרוחב) ואחר כך לאורך - בדיוק כמו אגרול.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il