
כנפיים, אורז ותפוחי אדמה בקוקי אחדתבשיל שחום וקליל להכנה בטעמים מזרחיים משגעיםמוטי בר און|אוכל מכל הלב http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=baronm10&passok=ok| פורסם18/02/1014:47 ![]() צילום: אוכל מכל הלב |
המצרכים (6 מנות):
למשרה ולתיבול
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את חלקי העוף במשרה ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים. 2פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות עם הקליפה ומתבלים בתבלינים בהם תיבלנו את חלקי העוף, ללא השמן. 3משרים את האורז במים רותחים לעשרים דקות ובינתיים מטגנים את הבצלים שקצצנו דק בשמן זית, עד הזהבה. 4מסננים את האורז ממי ההשריה, מוסיפים את הבצל המטוגן ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומתבלים בתבלינים בהם תיבלנו את העוף. 5ממלאים בשקית קוקי גדולה את חלקי העוף ,תפוחי האדמה והאורז בשכבות, על מנת שכל המרכיבים יתפזרו באופן שווה בתוך השקית ותהיה ספיגת טעמים שווה לכל המרכיבים. 6יוצקים פנימה 2 כוסות מרק העוף וסוגרים היטב את השקית. 7מחוררים כמה חורים עם קיסם להוצאת לחצים ואופים בתנור למשך שעתיים בחום בינוני. 8הופכים בזהירות פעם אחת את השקית על מנת שתהיה השחמה יפה גם בצד השני של החגיגה. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3כנפיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A0%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9Dאורז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96תפוח אדמה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97+%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94שקית קוקי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%A7%D7%99%D7%AA+%D7%A7%D7%95%D7%A7%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |