https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כנפיים, אורז ותפוחי אדמה בקוקי אחד

תבשיל שחום וקליל להכנה בטעמים מזרחיים משגעים

כנפיים, אורז ותפוחי אדמה (צילום: אוכל מכל הלב)
צילום: אוכל מכל הלב
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (6 מנות):

  • 20 כנפיים

  • 2 כוסות אורז פרסי
  • 2-3 תפוחי אדמה
  • 2 בצלים בינונים
  • צרור עלי פטרוזיליה
  • 2 כוסות מרק עוף
  • שמן זית

למשרה ולתיבול

  • מלח

  • פלפל שחור
  • פפריקה מתוקה
  • כמון
  • כורכום
  • בהרט
  • מעט שמן זית

אופן ההכנה:

1מערבבים היטב את חלקי העוף במשרה ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים.

2פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות עבות עם הקליפה ומתבלים בתבלינים בהם תיבלנו את חלקי העוף, ללא השמן.

3משרים את האורז במים רותחים לעשרים דקות ובינתיים מטגנים את הבצלים שקצצנו דק בשמן זית, עד הזהבה.

4מסננים את האורז ממי ההשריה, מוסיפים את הבצל המטוגן ועלי הפטרוזיליה הקצוצים ומתבלים בתבלינים בהם תיבלנו את העוף.

5ממלאים בשקית קוקי גדולה את חלקי העוף ,תפוחי האדמה והאורז בשכבות, על מנת שכל המרכיבים יתפזרו באופן שווה בתוך השקית ותהיה ספיגת טעמים שווה לכל המרכיבים.

6יוצקים פנימה 2 כוסות מרק העוף וסוגרים היטב את השקית.

7מחוררים כמה חורים עם קיסם להוצאת לחצים ואופים בתנור למשך שעתיים בחום בינוני.

8הופכים בזהירות פעם אחת את השקית על מנת שתהיה השחמה יפה גם בצד השני של החגיגה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il