המצרכים :
אופן ההכנה:1 פורסים את חזה העוף לרצועות בעובי 1 וחצי ס"מ ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים יחד היטב בעזרת הידיים, עד שהרצועות מתכסות היטב והקוקוס נמס. 3 מסדרים את הפרוסות על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, ומעבירים לתנור שחומם מראש ל-250 מעלות למשך כ-30 דקות, עד שהרצועות נצרבות מעט והשומשום מזהיב. 4 מגישים חם עם ברוקולי מאודה.
>> על מה אתם חייבים להסתכל בסופר כשאתם קונים עוף? >> למידע ומתכונים נוספים בואו אל עמוד הפייסבוק של "אמא אין כמוך" |