
חמין מקרונימי שלא טעם ספגטי שבילה בתנור לילה שלם עם כמה חלקי עוף עסיסיים לא יודע נימוחות וטעם טוב מהם. אנחנו, מאז שניסינו את השילוב הזה בפעם הראשונה, מקפידים להכין את החמין הזה כמה פעמים בכל חורףרעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם10/03/2207:00 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את השוקיים בשמן הזית על אש בינונית עד להשחמה יפה. מתבלים במלח ופלפל שחור. 2בסיר אחר מבשלים את המקרוני בהרבה מי מלח 6 דקות (לא בישול מלא). מסננים ושומרים את מי הבישול. 3מוציאים את העוף ומטגנים באותו הסיר את הבצל, כ-20 דקות על אש בינונית, עד להשחמה קלה. 4מוסיפים פפריקה אדומה ופלפל שאטה גרוס ומערבבים היטב. מנמיכים את האש ומסדרים על הבצל את פרוסות תפוחי האדמה ואת עוף המטוגן. מתבלים במלח ובפלפל שחור. חמין מקרוני ועוף|צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל5מניחים מעל העוף ותפוחי האדמה את הפסטה המבושלת ויוצקים מעל 2 כוסות ממי הבישול של הפסטה. מסדרים מלמעלה את הביצים הקשות. 6מחממים תנור ל-100 מעלות ומכניסים את הסיר (מכוסה) ל-10 שעות. סירי קורנינג השקופים הם הסירים היחידים בעולם הניתנים להעברה מהקפאה עמוקה לאש ישירה, ולשולחן האירוח שלכם. הם עשויים 100 אחוז זכוכית ולכן הם אינם פולטים רעלים, ללא קשר לזמן הבישול, האידוי או ההרתחה. בנוסף, הם שומרים על הערכים התזונתיים של המזון, ואף ממשיכים את הבישול לאחר הורדתם מהכיריים. מדובר בסירים שחוסכים באנרגיה ושומרים על החום גם לאחר שמורידים אותם מהאש, כך שגם אם הטמפרטורות בחוץ מאוד נמוכות, עדיין תוכלו להגיש ארוחה חמה ומפנקת. ניתן למצוא את סירי הזכוכית מבית קורנינגבאתר היבואנית "שקל – בית מותגים". https://www.shekel4u.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%A8%D7%99-visions-flair ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |