https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

טאג'ין מתוק

קדירה ארומאטית של שוקי עוף עסיסיים בשילוב פירות מיובשים

https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-55e2ae8f6a67911004.htm|מסעדת גספאצ'יו| פורסם16:01
טאג'ין עוף מתוק (צילום: מסעדת גספאצ'יו)
צילום: מסעדת גספאצ'יו
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (5 מנות):

  • 200 גרם מיקס פירות יבשים :תאנים ,משמש,שזיף ללא חרצן,צימוקים,אגוזי מלך, פיסטוק

  • 50 גרם סוכר
  • חצי כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 1 מקל קינמון
  • 3 כפות דבש פריחת בצל
  • 3 כפות ברנדי
  • 2 בצלים קצוצים מטוגנים
  • 4 שוקי עוף טריים
  • כף שמן זית

אופן ההכנה:

1משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים. 2. מחממים מחבת על להבה עדינה מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף כ 3 דקות. 3. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל מטגנים עוד דקה לפתיחת הטעמים ומוסיפים את יתר המרכיבים. 4. מבשלים יחד כ- 10 דקות למיזוג החומרים ומעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. 5. אופים יחד כ -35 דקות. מגישים בטאג'ין חם מקשטים במקל קינמון וענף תימין .

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il