
טאג'ין מתוקקדירה ארומאטית של שוקי עוף עסיסיים בשילוב פירות מיובשיםגיא פרץhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-55e2ae8f6a67911004.htm|מסעדת גספאצ'יו| פורסם21/01/1016:01 ![]() צילום: מסעדת גספאצ'יו |
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1משרים את הפירות היבשים במים פושרים כחצי שעה ומסננים. 2. מחממים מחבת על להבה עדינה מוסיפים את השמן ומטגנים את שוקי העוף כ 3 דקות. 3. מוסיפים את הסוכר עד לקבלת קרמל זהוב מוסיפים את הג'ינג'ר והבצל מטגנים עוד דקה לפתיחת הטעמים ומוסיפים את יתר המרכיבים. 4. מבשלים יחד כ- 10 דקות למיזוג החומרים ומעבירים לטאג'ין להמשך אפייה בתנור שחומם מראש ל180 מעלות. 5. אופים יחד כ -35 דקות. מגישים בטאג'ין חם מקשטים במקל קינמון וענף תימין . תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פירות יבשים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA+%D7%99%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Dט"ו בשבט https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%22%D7%95+%D7%91%D7%A9%D7%91%D7%98ברנדי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A8%D7%A0%D7%93%D7%99דבש https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%93%D7%91%D7%A9 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |