https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף צלויי בליווי תאנים ממולאות בורגול

עזבו אתכם סכינים ומזלגות! את המנה הבאה אוכלים עם הידיים

|מאסטר שף| פורסם19:12
מאסטר שף (תמונת AVI: mako)
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

לתנור

  • 4 נתחי עוף מרוחים בשמן זית
  • כוס יין אדום
  • שום שלם חצוי
  • חצי לימון חתוך
  • מלח ופלפל

לבורגול

  • חצי כוס בורגול
  • כוס מים בסיר
  • מעט שמן

למילוי

  • 1בצל קצוץ
  • כפית סוכר
  • רבע כוס צימוקים לבנים
  • 3 כפות צנוברים
  • 2 פטריות כמהין פרוסות
  • גזר מגורד גס
  • מעט קינמון
  • מעט זרעי כוסברה טחונה
  • פלפל שחור
  • קוביית מרגרינה בטעם חמאה
  • 8 תאנים
  • אשכול ענבים גדול (לקישוט)

אופן ההכנה:

1בכלי אפייה קטן לכלוא בנייר אפייה את מרכיבי ה"תנור".

2לסגור את הנייר מלמעלה ולהכניס לתנור חם (200 מעלות) למשך 50 דקות.

3לבשל את הבורגול עם כוס המים בסיר קטן ומעט שמן.

4לטגן במחבת את הבצל עם כפית הסוכר, להוסיף את הצימוקים, הצנוברים, פטריות הכמהין הגזר, הקינמון, זרעי הכוסברה והפלפל השחור.

5לאחר איחוד החומרים להוסיף פנימה את הבורגול המבושל ולתבל כרצוי.

6להניח על אש קטנה ולהוסיף את קוביית המרגרינה.

7לכבות את הגז.

8לרוקן את התאנים ולמלא כל תאנה בבורגול המבושל.

9להגיש בצלחת את נתחי העוף ולצידם אשכול ענבים גדול – עליו לסדר בדירוג את התאנים הממולאות.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il