
עוף צלויי בליווי תאנים ממולאות בורגולעזבו אתכם סכינים ומזלגות! את המנה הבאה אוכלים עם הידייםאליהב שאשון|מאסטר שף| פורסם07/06/1119:12 ![]() |
המצרכים (4 מנות):לתנור
לבורגול
למילוי
אופן ההכנה:1בכלי אפייה קטן לכלוא בנייר אפייה את מרכיבי ה"תנור". 2לסגור את הנייר מלמעלה ולהכניס לתנור חם (200 מעלות) למשך 50 דקות. 3לבשל את הבורגול עם כוס המים בסיר קטן ומעט שמן. 4לטגן במחבת את הבצל עם כפית הסוכר, להוסיף את הצימוקים, הצנוברים, פטריות הכמהין הגזר, הקינמון, זרעי הכוסברה והפלפל השחור. 5לאחר איחוד החומרים להוסיף פנימה את הבורגול המבושל ולתבל כרצוי. 6להניח על אש קטנה ולהוסיף את קוביית המרגרינה. 7לכבות את הגז. 8לרוקן את התאנים ולמלא כל תאנה בבורגול המבושל. 9להגיש בצלחת את נתחי העוף ולצידם אשכול ענבים גדול – עליו לסדר בדירוג את התאנים הממולאות. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |