
עוף בקליפות לימוניםכמה פשוט- ככה טעיםשירלי אהרוןhttps://www.mako.co.il/4fb2cc2308a9c110/Editor-7636497eb585611011.htm|mako| פורסם16/03/0909:56 ![]() צילום: Juanmonino, Istock |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מערבבים את כל החומרים ומשרים במקרר ללילה. 2. מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות. 3. מעבירים את העוף והנוזלים לתבנית וצולים בתנור במשך כשעה. מקפידים להפוך מדי כ-20 דקות, עד שהעוף מוכן. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3קליפות הדר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%93%D7%A8לימון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9C%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9Fעוף צלוי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3+%D7%A6%D7%9C%D7%95%D7%99ארוחה משפחתית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94+%D7%9E%D7%A9%D7%A4%D7%97%D7%AA%D7%99%D7%AA ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |