
עופיונים ממולאים בזיתיםעופות קטנים ועסיסיים במילוי מופלא של זיתים ועשבי תיבולאבנר לסקין|חגיגה ים תיכונית, הוצאת ידיעות אחרונות| פורסם07/04/1115:52 ![]() צילום: דניה ויינר, יחסי ציבור |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-190 מעלות. 2. בקערה שמים את הזיתים, שמן הזית, השום, התימין, הפלפל, 4 מגבעולי הרוזמרין וחצי מכמות המלח הגס ומערבבים בכף גדולה. 3. ממלאים את העופיונים בתערובת הזיתים, מורחים אותם בשאריות הנוזל מתחתית הקערה, מפזרים מעל את שארית המלח ומכניסים לתבנית עמוקה. 4. בחוט קשירה קושרים את רגלי העופיונים ומניחים גבעול רוזמרין צמוד לכל עופיון. 5. מכניסים לתנור ל-40 דקות, 20 דקות מכל צד. מתחילים כאשר הגב פונה כלפי מעלה ואז הופכים. 6. מעבירים לצלחת הגשה ומגישים מיד. 7. נשמר עד יומיים במקרר בכלי אטום. מחממים לפני ההגשה. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3פסח https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%A1%D7%97חגים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%97%D7%92%D7%99%D7%9Dעופיונים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A4%D7%99%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9Dזיתים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%99%D7%AA%D7%99%D7%9Dעשבי תיבול https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%A9%D7%91%D7%99+%D7%AA%D7%99%D7%91%D7%95%D7%9Cאבנר לסקין https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%91%D7%A0%D7%A8+%D7%9C%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%9F ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |