https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

קציצות פרגית עם דלעת

קציצות עסיסיות בטירוף עם מילוי מפתיע: דלעת מתקתקה עם קינמון

קציצות פרגית עם הפתעה (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 200-250 דלעת או דלורית חתוכה לקוביות
  • 500 גרם בשר פרגיות, טחון
  • 1 בצל מגורר
  • חופן פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כפית קינמון
  • 2 כפות פירורי פנקו, או פירורי לחם
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1מבשלים את הדלעת בסיר עם מים רותחים כ-10 דקות, עד שהיא מתרככת. מסננים, מועכים בעזרת מזלג ומתבלים ברבע כפית קינמון (הרבע השני הולך לתערובת הקציצות). מניחים בצד.

2מערבבים את כל המצרכים למעט הדלעת והשמן לטיגון ויוצרים קציצה. יוצרים בעזרת האצבע חור קטן במרכז הקציצה ומטמינים בתוכה כרבע כפית דלעת מתובלת. סוגרים ומטגנים כ-3-4 דקות מכל צד.

3מגישים עם פתיתים או אורז.

* המצרכים באדיבות עדן טבע מרקט

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il