
פלוב שוקי עוף עם אורז וגזרמנה גרוזינית מסורתית, טעימה וכל כך פשוטה. הכל בסיר אחד, בישול קצר ויש לכם ארוחה ביתית נהדרתסימה איפרגן|מאסטר שף| פורסם01/09/1121:00 ![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת. מטגנים מעט את הבצל, מוסיפים את רצועות הגזר וממשיכים לטגן עד להזהבה קלה. 2מניחים את השוקיים באותה מחבת (יחד עם הבצל והגזר) לצריבה קלה. לאחר מכן, שופכים מעל את האורז ומערבבים בעדינות. מניחים את ראש השום באמצע. 3מתבלים לפי הטעם, מוסיפים את המים ומכסים את הסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים לעוד כ-40-60 דקות. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3אורז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96תבשיל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%91%D7%A9%D7%99%D7%9Cעיקרית https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%AAאוכל גרוזיני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%9B%D7%9C+%D7%92%D7%A8%D7%95%D7%96%D7%99%D7%A0%D7%99מאסטר שף 2 https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3+2 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |