
עוף שלם צלוי עם מייפל ובטטותמאכל יפני עדין ומענגישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|אהרוני מבשל לחברים| פורסם25/11/0815:03 |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים את תנור האפייה לחום של 200 מעלות. >> מתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink 2בקערה, מערבבים את שמן הזית, סירופ המייפל, הסויה, הבלסמי, הג'ינג'ר, הסוכר, המרווה, גרגרי הכוסברה, המלח והפלפל. 3מפרידים את העור מהעוף, מושחים את העוף בתערובת מכל צדדיו וממלאים אותו בלימון השלם. 4מושחים גם את חצאי הבטטות בתערובת. 5את העוף והבטטות מניחים בתבנית ומעבירים לתנור החם למשך 40 דקות או יותר. מדי פעם הופכים את העוף. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3צלי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%9C%D7%99מייפל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%99%D7%99%D7%A4%D7%9Cבטטות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%98%D7%95%D7%AAישראל אהרוני https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C+%D7%90%D7%94%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |