
נתחי עוף מוקפצים עם סילאן, ג'ינג'ר, שקדים וקשיומנה אסייתית משודרגת בטעם מתקתק שלמדנו לאהוב, עם ג'ינג'ר ושקדים קלויים, המעניקים תוספת קראנצ'ית נהדרתאבי ביטון ובני סיידא|ספר העוף של בני סיידא ואבי ביטון, הוצאת מודן| פורסם16/01/1217:23 ![]() צילום: פיליפ מטראי, ספר העוף של בני סיידא ואבי ביטון, הוצאת מודן |
המצרכים (5 מנות):
למרינדה:
להשלמת המנה:
להגשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את העוף עם כל מרכיבי המרינדה, מכסים ומשרים 3 שעות במקרר. 2מסננים את נתחי העוף מהמרינדה (שומרים את הנוזלים). מחממים במחבת את השמן ומקפיצים את נתחי העוף על להבה גבוהה, בשלושה מחזורים, כ-4 דקות עד שהעוף משנה את צבעו. מעבירים לצלחת. 3מוסיפים למחבת את הג'ינג'ר, השום והפלפל החריף ומטגנים דקה. מחזירים למחבת את העוף המטוגן ונוזלי המרינדה ומטגנים 2 דקות. מוסיפים את השקדים ואגוזי הקשיו, מערבבים ומטגנים דקה נוספת. טועמים ומשפרים תיבול. מפזרים מעל את הבצל הירוק ומגישים על אורז לבן. תגיות:עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3סילאן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%9Fג'ינג'ר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%92%27%D7%99%D7%A0%D7%92%27%D7%A8שקדים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%A7%D7%93%D7%99%D7%9Dקשיו https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%95מוקפץ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%95%D7%A7%D7%A4%D7%A5 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |