
עוף עם אפונה ותפוחי אדמהמריחים את הסתיו באוויר? גם אנחנו, וזה מיד מריץ אותנו למטבח, להעמיד איזה תבשיל טוב שימלא את החלל בריחות ביתיים נהדרים. עכשיו אנחנו מוכנים להתחיל את "אחרי החגים"רונן גואטה|מסעדת גואטה| פורסם16/10/2207:01 ![]() צילום: בועז לביא, mako אוכל |
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מטגנים את הבצל והכרישה על אש גבוהה עד שהם מתרככים, מוסיפים את גבעולי הסלרי, הפטרוזיליה והכוסברה (משאירים מעט בצד להוספה בסוף). ממשיכים לטגן עד שהבצל מזהיב. 2מוסיפים את העוף וצורבים אותו מכל הצדדים עד לקבלת צבע זהוב. 3מנמיכים את האש ומוסיפים את תפוחי האדמה והשום. מתבלים לפי הטעם. מערבבים את הכל ביחד ומאדים כ-5 דקות. 4מוסיפים מים עד לכיסוי תכולת הסיר ומבשלים כ-10 דקות על אש גבוהה. מנמיכם את האש ומבשלים 35 דקות נוספות. 5מוסיפים את האפונה ומפזרים את שאר הכוסברה והפטרוזיליה מעל התבשיל. ממתינים 7 דקות ומכבים את האש. המתכון באדיבות גואטה שוק צפון, ראול ולנברג 20, תל אביב ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |