
קציצות עוף עם חרדל לצד פירה בטטה ותפוח אדמהמתכון לקציצות ביתיות ומשביעות. ארוחה טעימה בחצי שעה של עבודהסתיו כהן|מאסטר שף| פורסם10/05/1215:25 ![]() |
המצרכים :לקציצות:
לפירה:
אופן ההכנה:1לקציצות: מערבבים את עוף עם הבצל, הפטרוזיליה, החרדל והתבלינים. 2יוצרים קציצות, מחממים שמן עמוק ומטגנים עד הזהבה. 3לפירה: מקלפים את הבטטה ותפוח האדמה וחותכים לחתיכות גסות. מבשלים בסיר עם מעט מלח עד התרככות, מסננים, מוסיפים מלח וחמאה ומועכים ביחד. מעבירים דרך מסננת ומגישים עם הקציצות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:קציצות עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%AA+%D7%A2%D7%95%D7%A3מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fמאסטר שף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%90%D7%A1%D7%98%D7%A8+%D7%A9%D7%A3בטטות https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%98%D7%98%D7%95%D7%AAתפוחי אדמה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97%D7%99+%D7%90%D7%93%D7%9E%D7%94 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |