
צלי עוףמתכון ביתי לצלי עוף עם עגבניות, גמבות ותיבול ארומתי של פפריקה וכורכוםעדן הראל|עושים שכונה| פורסם26/12/1016:11 ![]() |
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים בסיר 2 כפות שמן זית ומטגנים את הבצל עד לשקיפות. 2מוסיפים את העוף ומטגנים עד להשחמתו. 3מוסיפים את הגמבה ומערבבים. 4מוסיפים את העגבניות ו-2 כוסות מים רותחים. 5מחכים לרתיחה ומוסיפים את התבלינים – מלח, כורכום, פפריקה מתוקה ואבקת מרק עוף. 6מכסים ומעבירים לאש קטנה. משך הבישול שעתיים עד שעתיים וחצי. יש להפוך מדי פעם את חלקי העוף ובמידת הצורך להוסיף מעט מים. תגיות:מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fעוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3צלי https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A6%D7%9C%D7%99עושים שכונה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%9D+%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%94עדן הראל https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%93%D7%9F+%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%9C ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |