
טבית - חמין עיראקי של עוף ואורזבזמן שאתם מתמוגגים על הצ'ולנט או הסחינה שלכם, המוני משפחות עיראקיות מתענגות על חמין עוף ואורז מוצלח לא פחות, ויש האומרים שיותר. אנחנו הולכים לבדוק את העניין בשבת הקרובה, ויש לנו הרגשה שנהפוך לחבריםפאני דוד|mako אוכל| פורסם03/03/2207:00 ![]() צילום: פאני דוד, mako אוכל |
המצרכים :לסיר ענקי:
אופן ההכנה:1מטגנים בסיר רחב וגדול את הבצל בשמן זית. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן 5-10 דקות. 2מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מכל הכיוונים. 3מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים על אש גבוהה רבע שעה. 4מפזרים את האורז ומוסיפים 7 כוסות של מים רותחים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 20 דקות, עד שהמים נספגים באורז. 5מחממים תנור ל-120 מעלות ומעבירים את הסיר ללילה שלם. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/ ** אפשר להחליף את השוקיים ו/או הכנפיים בחלקי עוף אחרים. ** אפשר להוסיף קופסה קטנה של רסק עגבניות, לא חובה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |