https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

טבית - חמין עיראקי של עוף ואורז

בזמן שאתם מתמוגגים על הצ'ולנט או הסחינה שלכם, המוני משפחות עיראקיות מתענגות על חמין עוף ואורז מוצלח לא פחות, ויש האומרים שיותר. אנחנו הולכים לבדוק את העניין בשבת הקרובה, ויש לנו הרגשה שנהפוך לחברים

|mako אוכל| פורסם07:00
טבית - פאני דוד (צילום: פאני דוד, mako אוכל)
צילום: פאני דוד, mako אוכל
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

לסיר ענקי:

  • 10 שוקי עוף
  • 10 כנפי עוף
  • 4 כוסות אורז פרסי
  • 2 בצלים גדולים, חתוכים גס
  • שמן זית, לטיגון
  • 2 כפות פפריקה מתוקה
  • כף שטוחה בהרט עיראקי
  • כף וחצי מלח
  • מעט פלפל שחור
  • 7 כוסות מים רותחים (ועוד חצי כוס לשלב הראשוני)

אופן ההכנה:

1מטגנים בסיר רחב וגדול את הבצל בשמן זית. מוסיפים את התבלינים וממשיכים לטגן 5-10 דקות.

2מוסיפים את חלקי העוף ומטגנים מכל הכיוונים.

3מוסיפים חצי כוס מים רותחים ומבשלים על אש גבוהה רבע שעה.

4מפזרים את האורז ומוסיפים 7 כוסות של מים רותחים. מכסים את הסיר ומבשלים על אש קטנה עוד 20 דקות, עד שהמים נספגים באורז.

5מחממים תנור ל-120 מעלות ומעבירים את הסיר ללילה שלם.

בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/

** אפשר להחליף את השוקיים ו/או הכנפיים בחלקי עוף אחרים.

** אפשר להוסיף קופסה קטנה של רסק עגבניות, לא חובה.

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il