https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פרגית במרינדת פרובנס

פרגית עסיסית על האש במרינדת עשבי תיבול, שום ויין לבן שתשדרג לכם את יום העצמאות

|NG בר בשר| פורסם14:48
על האש: פרגית במרינדת פרובנס (צילום: mako אוכל)
צילום: mako אוכל
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 ק"ג פרגיות

למרינדה

  • 1 צרור פטרוזיליה
  • 1 צרור בזיליקום
  • 1 צרור אורגנו
  • 5 עלי דפנה
  • 5 שיני שום
  • כפית מלח
  • כפית פלפל שחור
  • 300 מ"ל יין לבן
  • 100 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:

1טוחנים בממחה ידני את הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו, עלי הדפנה יחד עם שום, מלח ופלפל ומדללים עם היין ושמן הזית עד ליצירת מרינדה אחידה .

2מכניסים את הפרגיות (עם או בלי העור) למרינדה להשריה של כ-24 שעות.

3מסירים את המרינדה המיותרת מהפרגית, כדי שלא תישרף, וצולים בגריל משני הצדדים.

לדף הפייסבוק של שף גלין http://www.facebook.com/chefgalin

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il