https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

כבדים בסילאן ופירה

מתכון לארוחה טעימה ומזינה בפחות משעה. שילוב נהדר בין הכבדים לרוטב מתקתק

כבדים ופירה - אחרי (סטיילינג: שרה זיידמן) (צילום: אסף רונן)
צילום: אסף רונן
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (2 מנות):

  • 4-5 תפוחי אדמה אדומים גדולים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות
  • 2-3 כפות שמן קנולה לטיגון הבצל
  • 2-3 בצלים, חתוכים לרצועות
  • 2-3 שיני שום קצוצות (לא חובה)
  • 650-700 גר' כבד עוף טרי, נקי ושטוף
  • 1/3 כוס סילאן
  • 2-3 עלי דפנה
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • ¼ כוס שמן קנולה או זית, לפירה
  • 2-3 כפות עירית קצוצה

אופן ההכנה:

1מרתיחים את תפוחי אדמה בסיר עם מים עד שהם מתרככים (כ-15-20 דקות).

2במקביל מטגנים במחבת רחבה את הבצל 5-10 דקות, מוסיפים את השום והכבדים ומטגנים עד שהם זהובים ולא יותר מדי רכים.

3מוסיפים את הסילאן, עלי הדפנה והתבלינים ומערבבים.

4מסננים את תפוחי האדמה, מוסיפים שמן (אפשר ועדיף שמן זית), עירית, מלח ופלפל שחור ומועכים לפירה.

5מניחים בצלחת הגשה את הפירה, ומעליו את הכבדים עם הבצל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il