
כבדים בסילאן ופירהמתכון לארוחה טעימה ומזינה בפחות משעה. שילוב נהדר בין הכבדים לרוטב מתקתקדנה אלמוסניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-8eb210946484721004.htm|mako אוכל| פורסם28/05/1216:10 ![]() צילום: אסף רונן |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1מרתיחים את תפוחי אדמה בסיר עם מים עד שהם מתרככים (כ-15-20 דקות). 2במקביל מטגנים במחבת רחבה את הבצל 5-10 דקות, מוסיפים את השום והכבדים ומטגנים עד שהם זהובים ולא יותר מדי רכים. 3מוסיפים את הסילאן, עלי הדפנה והתבלינים ומערבבים. 4מסננים את תפוחי האדמה, מוסיפים שמן (אפשר ועדיף שמן זית), עירית, מלח ופלפל שחור ומועכים לפירה. 5מניחים בצלחת הגשה את הפירה, ומעליו את הכבדים עם הבצל. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:כבד https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%91%D7%93פירה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%99%D7%A8%D7%94סילאן https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A1%D7%99%D7%9C%D7%90%D7%9Fארוחה בשעה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%A8%D7%95%D7%97%D7%94+%D7%91%D7%A9%D7%A2%D7%94זול ומהיר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%96%D7%95%D7%9C+%D7%95%D7%9E%D7%94%D7%99%D7%A8 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |