
עוף עם זיתים של סבתא עליזהכל מי שגדל בבית מרוקאי מכיר את המנה הזאת - שהיא כל כך פשוטה ובסיסית וכל כך כל כך טעימה. רוצים להתחיל שבוע בתחושה הכי ביתית שיש? זה הסיר בשבילכםפאני דוד|mako אוכל| פורסם27/06/2107:33 ![]() צילום: פאני דוד, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1צורבים את העוף קלות בשמן זית בסיר רחב שיכול להיכנס לתנור. מוציאים לקערה. 2מכניסים לסיר את הבצלים, הפלפל החריף, העגבניות והתבלינים ומטגנים להשחמה יפה. 3מחזירים את חלקי העוף. מערבבים בקערה רסק עגבניות ומים ושופכים על העוף. 4מביאים לרתיחה ומוסיפים את הזיתים. 5מבשלים על אש קטנה כשעה. 6מחממים תנור ל-180 מעלות, ומכניסים את הסיר ללא כיסוי לכחצי שעה, להשחמה. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם https://www.instagram.com/fannyd_kitchen/ בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |