https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

עוף מטוגן של בן שי

תמיד אמרו לנו שבשביל עוף מטוגן עסיסי כמו שצריך חייבים להשתמש ברוויון. בן שי מוכיח שמה פתאום, עם מתכון לכנפיים מטוגנות ש-KFC יבואו לעמוד אצלכם בתור בשבילן. והפריכות? וואו של החיים

|mako| פורסם10:32
עוף מטוגן של בן שי (צילום: בן שי)
צילום: בן שי
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • קילו עד קילו וחצי כנפיים
  • שמן לטיגון עמוק

להשריה:

  • ליטר מים
  • פלפל קאיין או פפריקה חריפה (אם רוצים חריף, לא חובה)
  • 2 כפות מלח

לתערובת הקמח:

  • 250 גרם קמח
  • 50 גרם קורנפלור
  • כפית מלח
  • כף סוכר
  • כפית פפריקה
  • כפית פפריקה חריפה או קאיין אם רוצים
  • כפית פלפל לבן
  • כפית אבקת שום
  • כפית אבקת בצל (אפשר לקנות בצל גבישי ולטחון)
  • כפית אבקת אפייה

לבלילה:

  • 5-6 כפות מתערובת הקמח
  • ביצה
  • מים לפי הצורך

אופן ההכנה:

1מערבבים את המים עם התבלינים ומשרים את הכנפיים שעה-שעתיים. זה ירכך אותן ויוודא שהן נשארות עסיסיות.

2מוציאים ומייבשים.

3מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת הקמח.

4מעבירים 5-6 כפות מתערובת הקמח לקערה נפרדת, ומוסיפים ביצה אחת ומים לפי הצורך - מוזגים לאט לאט, עד לקבלת מרקם כמו של טחינה גולמית.

5מצפים את הכנפיים בקמח ומנערים קמח עודף.

6טובלים בבלילה הנוזלית ונותנים לה לטפטף.

7מחזירים לתערובת הקמח ומצפים את הכנפיים תוך כדי לחיצה של הקמח לתוך הכנף. השילוב של הבלילה והקמח ייצור את הציפוי המשוגע הזה.

8מטגנים בשמן ב-170 מעלות עד שמוכן.

בואו לעקוב אחרי בן שי https://www.instagram.com/ben.shai/

עוף מטוגן. ציפוי כפול חובהעוף מטוגן. ציפוי כפול חובה|צילום: בן שיעוף מטוגן. סמכו על בן שיעוף מטוגן. סמכו על בן שי|צילום: בן שי

בתיאבון!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il