
עוף מטוגן של בן שיתמיד אמרו לנו שבשביל עוף מטוגן עסיסי כמו שצריך חייבים להשתמש ברוויון. בן שי מוכיח שמה פתאום, עם מתכון לכנפיים מטוגנות ש-KFC יבואו לעמוד אצלכם בתור בשבילן. והפריכות? וואו של החייםבן שי|mako| פורסם11/11/2510:32 ![]() צילום: בן שי |
המצרכים :
להשריה:
לתערובת הקמח:
לבלילה:
אופן ההכנה:1מערבבים את המים עם התבלינים ומשרים את הכנפיים שעה-שעתיים. זה ירכך אותן ויוודא שהן נשארות עסיסיות. 2מוציאים ומייבשים. 3מערבבים בקערה את מרכיבי תערובת הקמח. 4מעבירים 5-6 כפות מתערובת הקמח לקערה נפרדת, ומוסיפים ביצה אחת ומים לפי הצורך - מוזגים לאט לאט, עד לקבלת מרקם כמו של טחינה גולמית. 5מצפים את הכנפיים בקמח ומנערים קמח עודף. 6טובלים בבלילה הנוזלית ונותנים לה לטפטף. 7מחזירים לתערובת הקמח ומצפים את הכנפיים תוך כדי לחיצה של הקמח לתוך הכנף. השילוב של הבלילה והקמח ייצור את הציפוי המשוגע הזה. 8מטגנים בשמן ב-170 מעלות עד שמוכן. בואו לעקוב אחרי בן שי https://www.instagram.com/ben.shai/ עוף מטוגן. ציפוי כפול חובה|צילום: בן שי עוף מטוגן. סמכו על בן שי|צילום: בן שיבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |