
חזה עוף בשמנת חמוצה על מצע כוסמתמרקם שמנת שמאחד את כל החוויה למנה כיפית עם קריצה ביתיתאליסה המר|מאסטר שף| פורסם07/06/1117:44 ![]() צילום: עמרי אנדרס צורף |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1חותכים כל חזה לשני חצאים וכל חצי ל-3 חלקים נוספים. מניחים בסיר רחב ומוסיפים את השמנת. 2ממלאים כל גביע שמנת ריק במים פושרים ומוסיפים לסיר. מביאים לרתיחה, מנמיכים מעט את האש ומבשלים כרבע שעה עד שהעוף מוכן. כאשר הוא מוכן, מסירים את הסיר מהאש, מוציאים כוס אחת של נוזל ומקררים. 3בינתיים, מטגנים את הבצל הקצוץ במעט חמאה או שמן קנולה עד להשחמה. למחבת מוסיפים את הנוזל המקורר תוך כדי ערבוב על אש גבוהה. לאחר מכן מוסיפים את הקמח ומלח לפי הטעם. ממשיכים לערבב עד למרקם אחיד. 4מוסיפים את התערובת לסיר (שבו העוף), מערבבים ומוסיפים את השום. 5מבשלים את הכוסמת ביחס של 1:2 בסיר נפרד. על כוס כוסמת אחת, מוסיפים 2 כוסות מים. יש להקפיד לשטוף היטב את הכוסמת לפני הבישול. 6מתבלים במלח ומגישים יחד עם העוף. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |