
שוקי אווז אפויות עם כרוב אדום ותפוחיםחגיגת טעמים חגיגית ומרעננת|שיעור פרטי עם אהרוני| פורסם29/12/0810:27 ![]() צילום: JackJelly, Istock |
המצרכים :
לכרוב עם התפוחים
אופן ההכנה:1מערבבים את השום, הפלפל, המלח ועלי הדפנה ומורחים היטב את שוקי האווז בתערובת. מניחים בתבנית צלייה וצולים בחום של 180 מעלות כשעה. מדי פעם מרטיבים את השוקיים בשומן שניגר מהבשר. 2. מחממים את שומן האווז במחבת גבוהה ומטגנים בו את הבצל והתפוחים עד שהם משחימים מעט. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את הכרוב לטיגון קצר. מוסיפים את כל שאר החומרים. מביאים לרתיחה ומבשלים על להבה נמוכה כעשרים דקות. 3. מוציאים את השוקיים מהתבנית. מניחים במרכז שש צלחות מעט מתערובת התפוחים והכרוב, ומניחים את השוקיים מעל. תגיות:שוקיים https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%99%D7%9Dבשר https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%91%D7%A9%D7%A8אווז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%95%D7%96כרוב https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9B%D7%A8%D7%95%D7%91תפוח עץ https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%AA%D7%A4%D7%95%D7%97+%D7%A2%D7%A5 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |