
קריספי צ'יקן כשר ופריך במיוחדבלילה מנצחת, בלי השריות ובלי חלב - ויש לכם רצועות זהובות מושלמות של קריספי צ'יקן טרי, פריך וטעים בטירוף. מעדיפים לקרוא לו שניצלון? מוזמנים, העיקר שתכינו. ותעשו לעצמכם טובה, תשקיעו ברשת צינוןיעל קצבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-ec21cee0defbc21004.htm|mako אוכל| פורסם29/06/2509:10 ![]() צילום: יעל קצב, mako אוכל |
המצרכים :לכמות של כ-45 יחידות:
לבלילה:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים במחבת עמוקה שמן לטיגון. חומרים לבלילה וציפוי. קריספי צ'יקן כשר|צילום: יעל קצב, mako אוכל2טורפים בקערה את הביצים וכל חומרי הבלילה ומערבבים היטב. 3טובלים את רצועות העוף בבלילה ומהבלילה מעבירים לציפוי בפירורי הלחם/פנקו. מטגנים להזהבה מושלמת. קריספי צ'יקן כשר|צילום: יעל קצב, mako אוכל4מטגנים כל חתיכה עד להזהבה משני הצדדים ומעבירים לרשת הצינון. עוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב https://www.instagram.com/yaelkazav/ או בטיקטוק https://www.tiktok.com/@yaelkazav2המהמם שלה אם אתם רציניים - תעבירו לרשת צינון. קריספי צ'יקן כשר|צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |