
טורטייה חזה עוף עם ג'ינג'ר ועשביםיש ימים שכל מה שמתחשק לנו זה לקחת את הדבר הראשון שנופל לנו ליד ולגלגל בתוך טורטייה. בדיוק בשביל ימים כאלה צריך מתכונים כמו זה: חזה עוף עם ג'ינג'ר ועשבים שהופך סתם טורטייה לארוחה טעימה, מזינה וקלילהשי ברנדס|mako אוכל| פורסם28/12/1510:30 ![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1משמנים קלות את חזה העוף, ממליחים ומפלפלים. צורבים במחבת חמה 2 דקות מכל צד. מצננים מעט וחותכים לרצועות דקות. מערבבים עם הסויה והדבש או הסילאן ושומרים בצד. 2חותכים את המלפפון לאורכו לרצועות דקיקות, נפטרים ממרכז המלפפון המימי. 3חותכים את הפלפל האדום ואת הג'ינג'ר לגפרורים דקים ואת הצ'ילי לטבעות דקות. 4מניחים על כל טורטייה רצועות עוף, מעליהן עורמים את העשבים ואת גפרורי הירקות לאורכם. מקפלים את החלק התחתון לכיוון המרכז, סוגרים מצד אחד ומגלגלים לכיוון הצד השני. חותכים לטבעות. >>רוצים לעשות את אתגר האוכל הבריא? הנה כל המתכונים ל-10 ימים https://www.mako.co.il/food-weekend/Article-9fdc0a9c6a0a151006.htm?Partner=interlink![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |