
פאייה ספרדיתמתכון לאורז ברוטב פיקנטי ועשיר בתוספת עוף. מנה מחבקת ומנחמתרוני מנדלמן|mako אוכל| פורסם11/06/1221:15 ![]() צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל |
המצרכים :לפאייה:
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה (אני משתמשת בסוטאז'). 2מטגנים את חלקי העוף עד שהם מזהיבים. מוציאים ומעבירים לצלחת נפרדת. 3מכניסים למחברת את הבצל, הגמבה, השום והצ'וריסו. מתבלים בפלפל חריף (אני מעדיפה פלפל צ'ילי) ובחוטי זעפרן ומבשלים כמה דקות. 4מוסיפים את העגבניות ומחזירים את העוף למחבת. שופכים ציר עוף עד שהכל מכוסה, ממליחים ומפלפלים. מכסים ומניחים להתבשל 10 דקות על אש בינונית. 5מוציאים (שוב) את העוף. מפזרים את האורז במחבת ומערבבים. נותנים לו להתבשל 10 דקות, ומחזירים את העוף. 6מוסיפים אפונה (מי שאוהב ואוכל שרימפס, זה הזמן להכניס גם אותם). מערבבים ומשטחים במחבת. 7מבשלים כרבע שעה על אש בינונית, עד שהאורז מוכן (והשרימפס ורודים). 8מכבים את האש, מסירים את המכסה ומניחים מגבת ל-5 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! תגיות:פאייה https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A4%D7%90%D7%99%D7%99%D7%94אורז https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%90%D7%95%D7%A8%D7%96עוף https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%A2%D7%95%D7%A3מתכון https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%9Fטעימא https://www.mako.co.il/Tagit/%D7%98%D7%A2%D7%99%D7%9E%D7%90 ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |