
חזה עוף במחבת - עם שמן זית, לימון, חרדל ודבשחזה עוף במחבתישראל אהרוניhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-e4a0125fda59311004.htm|mako אוכל| פורסם23/06/2011:39 ![]() צילום: By Dafna A.meron, shutterstock |
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1ממליחים ומפלפלים את העוף. 2מחממים שמן במחבת וצורבים את חזות העוף משני הצדדים. 3בינתיים מערבבים בקערית את הלימון (מיץ וקליפה), החרדל והדבש. 4יוצקים את התערובת למחבת. הופכים את העוף במחבת פעם או פעמיים. 5מפזרים מעל בצל ירוק ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |