
פרגית צלויה ברוטב פירות יבשיםמתכון למנה בשרית קלה להכנה ועשירה בטעמים. פרגית ברוטב מתקתק של סילאן, משמשים ושקדיםאמיר מרקוביץ|מסעדת איטלקיה בתחנה| פורסם15/03/1214:57 ![]() צילום: דניאל לילה, יחסי ציבור |
המצרכים (4 מנות):
למרינדה:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערה את כל מרכיבי המרינדה ומניחים בפנים את הפרגיות. משרים לשעתיים במקרר. 2מוציאים את הפרגיות וצולים על הגריל או במחבת משני הצדדים. 3שופכים לתוך מחבת את שמן הזית וקולים את האגוזים, השקדים והפיסטוקים. 4מוסיפים את המשמשים, הסילאן והתימין ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. 5מוסיפים את היין הלבן, מצמצמים מעט את הרוטב, מוזגים מעל הפרגית ומגישים. הצלחתם? ספרו לנו איך יצא! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |